محل تبلیغات شما

تاریخچه سیب زمینی کاران خوشدل

سیب زمینی یا به فارسی افغانستان کَچالو یا به فارسی تاجیکستان کرتوشکا گیاهی است از تیره سیب زمینیان که دارای برگ های مرکب و بریده و گل های سفید یا بنفش است. نزدیک به ۴۰۰۰ نوع سیب زمینی از جمله انواع تجاری معمولی سیب زمینی کاران خوشدل وجود دارد که هر کدام از آنها دارای ویژگی های خاص کشاورزی یا آشپزی هستند. دانشمندان آمریکایی به این نتیجه رسیده اند که سرمنشأ کلیه انواع سیب زمینی های امروزی را می توان به یک گیاه واحد که بیش از هفت هزار سال قبل در پرو کشت شد ردگیری کرد. سیب زمینی در حوالی سال ۱۵۷۰ توسط فاتحان اسپانیایی از آمریکای جنوبی به اسپانیا منتقل شد و کشت آن در سراسر اروپا رواج یافت. سیب زمینی نخستین بار توسط سرجان ملکم در اواسط پادشاهی فتحعلی شاه قاجار به ایران آورده شده است، برای همین سیب زمینی کاران خوشدل در ابتدا به آن آلوی مَلکَم» می گفتند. نخستین جایی که در ایران سیب زمینی کاشته شد، روستای پشند در استان البرز بوده است. به همین دلیل همچنان سیب زمینی پشندی در ایران معروف است. در سال ۲۰۱۶، تولید جهانی سیب زمینی برابر ۳۷۷ میلیون تن بوده است که چین با 26 درصد بیشترین سهم را در تولید این محصول سیب زمینی کاران خوشدل داشته است. سایر تولیدکنندگان اصلی هند، روسیه، اکراین و ایالات متحده بوده اند.

 

سمیت محصول سیب زمینی کاران خوشدل

سمیت محصول سیب زمینی کاران خوشدل

 سیب زمینی ها دارای ترکیبات سمی هستند که گلیکو آلکالوئید نامیده می شوند که مهمترین آنها سولانین و چاین می باشند. سولانین سیب زمینی کاران خوشدل در سیب زمینی با ظاهر شدن رنگ سبز به ویژه در قشر زیر پوست آن مشخص می شود. مقدار زیاد این سم موجب مسمومیت می شود که با نشانه هایی نظیر سوزش گلو، حالت تهوع و تعریق شدید و نفس تنگی همراه است. سیب زمینی را باید همواره در جای خنک و تاریک نگاه داشت و سیب زمینی کاران خوشدل به هنگام مصرف نیز قسمت های سبز رنگ را دور انداخت. وجود مقدار زیادی از ماده ای به نام سولانین دلیل سبز شدن سیب زمینی است. این ماده که سمی است می تواند روی سیستم مرکزی اعصاب تأثیر بگذارد؛ بنابراین سیب زمینی سبز شده را به هیچ شکلی مصرف نکنید. سیب زمینی را همه دوست دارند. مخصوصاً به صورت سرخ کرده خلالی با سس قرمز و بعضی ها هم پنیر پیتزا به آن اضافه می کنند. اما حواستان باشد که در مصرف سیب زمینی زیاده روی نکنید. سیب زمینی یک خوراک پرمصرف سیب زمینی کاران خوشدل در بین مردم است. همانگونه که سیب زمینی خواص فراوانی دارد برای بعضی از اشخاص با بیماری خاصی مضر است.

هشدارهای سیب زمینی کاران خوشدل در مصرف

محصول کاربردی سیب زمینی کاران خوشدل در مسائل روزمره

در مورد خواص و مضرات محصولات سیب زمینی کاران خوشدل بیشتر بدانید

زمینی ,کاران ,خوشدل ,های ,سولانین ,مصرف ,سیب زمینی ,زمینی کاران ,کاران خوشدل ,محصول سیب ,خوشدل در ,زمینی کاران خوشدل

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها