محل تبلیغات شما

خواص غذائی و داروئی محصولات سیب زمینی کاران خوشدل

سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین ب۶ است. یک فنجان سیب زمینی پخته سیب زمینی کاران خوشدل ۲۱ درصد ب۶ مورد نیاز روزانه شما را تأمین می کند. می دانید که بسیاری از آنزیم های بدن خصوصاً آنهایی که در تبدیلات پروتئینی درگیر هستند به ب۶ محتاج هستند، در نتیجه برای تولید سلول های جدید احتیاج به ب۶ داریم. ب۶ برای ورزشکاران بسیار حیاتی است و به آمادگی و بازسازی بدنشان کمک می کند. پس بهتر است حتماً در رژیمشان از آن استفاده کنند. ب۶ در جلوگیری از سرطان نیز مفید است. پس بهتر است بزرگسالان و افراد مسن سیب زمینی کاران خوشدل حداقل هفته ای یک بار سیب زمینی را جایگزین دیگر مواد نشاسته ای کنند. سیب زمینی به خصوص تازه و پوست نکنده آن حاوی مقادیری پروتئین و ویتامین به خصوص ویتامین ث است. سیب زمینی اگر برای مدتی طولانی انبار شده یا برای مصرف پوست کنده شده باشد تا حدودی خواص غذایی خود را از دست می دهد. با این حال سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی کاران خوشدل همچنان حاوی پتاسیم و ویتامین ث است. ویتامین ث یک آنتی اکسیدان است و به تولید پروتئینی به نام کلاژن که تشکیل دهنده استخوان، غضروف مفاصل، عضلات و رگ های خونی است کمک می کند.

سیب زمینی کاران خوشدل سایر خواص سیب زمینی را عنوان کردند

 

سیب زمینی کاران خوشدل سایر خواص سیب زمینی را عنوان کردند

سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) سیب زمینی کاران خوشدل است که وقتی پخته می شود به آسانی جذب می شود. مهمترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته‌ است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می دهد، از این رو برای تأمین انرژی ماده مفیدی است. سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است و برای تامین ویتامین ث مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار سیب زمینی کاران خوشدل و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین ث آن به هدر می رود. سیب زمینی دارای آنزیم مهار‌کننده می باشد. بنابراین ضد سرطان و ضد ویروس است مخصوصاً سیب زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی تر است‌. پوست سیب زمینی مانند پوست میوه ها و سبزیجات دارای ماده آنتی اکسیدان است بنابراین از پیر شدن سلول ها و نیز از بوجود آمدن سلول های سرطانی جلوگیری می کند‌.  سیب زمینی بهترین دارو برای آنهائی است که بدنشان اسیدی است و اینگونه اشخاص سیب زمینی کاران خوشدل باید سیب زمینی را با پوست و با بخار پخته و بخورند زیرا سیب زمینی آب پز و سرخ شده برعکس سیب زمینی با بخار پخته شده تولید اسید در بدن می کند‌.

هشدارهای سیب زمینی کاران خوشدل در مصرف

محصول کاربردی سیب زمینی کاران خوشدل در مسائل روزمره

در مورد خواص و مضرات محصولات سیب زمینی کاران خوشدل بیشتر بدانید

زمینی ,کاران ,ویتامین ,خوشدل ,ب۶ ,ث ,سیب زمینی ,زمینی کاران ,کاران خوشدل ,ویتامین ث ,است که ,زمینی کاران خوشدل

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرا عهدیست با شادی